Over mij

Mijn naam is Gerry Damen en ik werk al jaren met de Wet van de Aantrekkingskracht.  Vanuit mijn werk met hooggevoeligen en vanuit mijn jarenlange ervaring als energetisch werker en aurareader heb ik gezien hoe de Wet van de Aantrekkingskracht werkt. Ik zie wat mensen aantrekken, ik zie het niveau waarop mensen dingen aantrekken. Ik zie ook wat ze tegenhouden en ik zie waar dat mee te maken heeft.

Ik heb gidsen klaar zien staan aan de rand van iemand’s energieveld. Niets liever willend dan helpen. Maar de personen zelf hielden alles tegen omdat ze zichzelf het niet waard vonden. En daarmee zichzelf letterlijk buiten het bereik van hun helpers plaatsten.

Ik heb mensen zien verlangen naar geld en gevoeld hoe ze het tegenhielden, letterlijk een energetisch muur hadden om dat wat ze zo graag wilden op afstand te houden. Niet alleen met geld, maar ook met vriendschap, liefde en werk.

Ik zag hoe al dit soort mechanismen voortkwamen uit beperkende overtuigingen en negatieve zelfbeelden. Hoe de Wet van de Aantrekkingskracht werkt in iemands energetisch systeem zodat mensen creëeen vanuit hun overtuigingen, bewust of onbewust. Ongeacht of dat is wat ze creëren willen.

Ik heb gezien hoe de problemen die mensen met hun hooggevoeligheid hebben altijd onderliggende oorzaken hebben in hun zelfbeeld en wat ze zichzelf gunnen. En dat daar het echte werk dient te gebeuren als ze hun hsp-zijn in de hand willen krijgen.

En ik realiseerde me, dat ik daar meer mee wil doen. Niet alleen mensen helpen met hun hooggevoeligheid, maar mensen helpen om het leven te leiden dat ze willen. Om zich te verbinden met hun ziel en hun creatiekracht en op die manier hun zielsmissie te leven. Omdat het leven dat je werkelijk wil, altijd, altijd inhoudt dat je gaat doen waarvoor je hier gekomen bent. Je kunt niet anders dan gelukkig worden als je leeft waarvoor je bestemd bent. Aleen, daar zit vaak zoveel bagage op. Zoveel vooroordelen, zoveel belemmeringen. En die kunnen er allemaal af.

Niet dat dat allemaal betekent dat ik de volmaakte creator ben. Ik heb zo ook mijn thema’s. waarin ik leer en groei. Maar het betekent wel, dat ik weet hoe energie werkt. Wat er nodig is om iets energetisch neer te zetten, zo dat het ook in de materie gematerialiseerd gaat worden.  Ik kan ook zien wat ertussen zit. Waar je blokkades zitten en je helpen om daar doorheen te komen.

Mijn ervaring met de Wet van de Aantrekkingskracht is rechtstreeks op energieniveau. Niet uit boeken (hoewel ik genoeg gelezen heb), niet op aanname van anderen. Maar omdat ik  dagelijks in mijn praktijk zie wat energie doet en hoe energie reageert.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op.